Vacatures

Kuijpers & Nillesen Advocaten:

Voor het secretariaat van onze vestiging in Amsterdam zijn wij per augustus 2023 op zoek naar een juridisch ondersteunende kracht voor minimaal 2 dagen in de week.

 

De werkzaamheden zijn afwisselend en je ondersteunt de advocaten waar nodig. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: het verwerken van inkomende en uitgaande post, het veelvuldig contact met cliënten en gerechtelijke instanties en daarnaast beheer je de agenda en ben je verantwoordelijk voor de                                                                                                                                                                                             dossiervorming. Ook juridische opdrachten (zoals het opmaken van klaagschriften, bezwaarschriften en jurisprudentieonderzoek) komen aan de orde.

 

Wij vragen: een juridische/ secretariële opleiding en minimaal HBO werk -en denkniveau.

 

Je hebt een positieve, flexibele instelling en bent stressbestendig en nauwkeuring. Daarnaast verwachten we dat je de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift goed beheerst.

Heb je interesse in deze functie reageer dan voor 19 juli a.s. schriftelijk of per mail: 

 

 

Vacature Juridisch ondersteunend medewerk(st)er

Voor het secretariaat van onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zijn wij per 1 augustus 2023 op zoek naar een juridisch ondersteunende kracht voor 4 of 5 dagen in de week.

(Minimaal 32 uur en in ieder geval op de vrijdagen beschikbaar).

De werkzaamheden zijn afwisselend en je ondersteunt de advocaten waar nodig. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: het verwerken van inkomende en uitgaande post, het veelvuldig contact met cliënten en gerechtelijke instanties en daarnaast beheer je de agenda en ben je verantwoordelijk voor de dossiervorming. Ook juridische opdrachten (zoals het opmaken van klaagschriften, bezwaarschriften en jurisprudentieonderzoek) komen aan de orde.

Wij vragen: een juridische/ secretariële opleiding en minimaal HBO werk -en denkniveau.

Je hebt een positieve, flexibele instelling en bent stressbestendig en nauwkeuring. Daarnaast verwachten we dat je de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift goed beheerst.

Heb je interesse in deze functie reageer dan voor 30 juni a.s. schriftelijk of per mail:

 

Open sollicitaties:

 

Juristen met werkervaring binnen de strafrechtspraktijk kunnen interesse in een functie binnen het juridisch team kenbaar maken via een open sollicitatie gericht aan mr. M.A. Prins via

 

Gemotiveerde open sollicitaties voor administratieve functies kunnen worden gestuurd aan Mevrouw Joyce van Hees via

 

 

Stages:

 

Master-studenten

Binnen de vestiging in ’s-Hertogenbosch is er voor Master-studenten (strafrecht) de mogelijkheid om een student-stage (fulltime) te lopen voor de duur van twee maanden. Gemotiveerde sollicitaties voor deze stage kunnen worden gericht aan mr. M.A. Prins via . Vermeld daarbij in welke periode u deze stage zou willen lopen.

 

 

MBO en HBO-studenten

Voor MBO- en HBO-studenten die een opleiding volgen met een juridische basis is er de mogelijkheid om stage te lopen. Gemotiveerde sollicitaties voor deze stages kunnen worden gericht aan  Mevrouw Joyce van Hees en gezonden aan . Vermeld daarbij duidelijk de duur en periode van de door u gewenste stage.