's-Hertogenbosch


  • Bel Ons
  • Route

    Amsterdam


  • Bel Ons
  • Route

    Kaatsheuvel


  • Bel Ons
mw. T. Mustafazade - Kuijpers & Nillesen strafrecht advocaten
17299
single,single-portfolio_page,postid-17299,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

mw. T. Mustafazade

Categorie
Kuijpers & Nillesen Advocaten:

Mw. Mustafazade is strafrechtelijk alsmede staats- en bestuursrechtelijke afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam waar ze eveneens een specialisatietraject volgt in het militairrecht. Ze heeft daarnaast Political Science and International Relations gestudeerd aan een Amerikaans instituut in Istanbul. Sinds augustus 2015 is ze als stafjurist verbonden aan ons kantoor. Mevrouw Mustafazade houdt zich met name bezig met zaken op het gebied van vreemdelingen- en vluchtelingenrecht en het (jeugd)strafrecht.

 

Tijdens haar studie heeft ze verschillende studie gerelateerde voorzitters- en bestuursfuncties vervult, is ze als vrijwilliger betrokken geweest binnen een aantal mensenrechtenorganisaties en heeft zij drietal stages gelopen binnen advocatenkantoren.
 
Zo was ze coördinator geweest van de International Law Student Committee, is ze langdurig betrokken geweest bij een kinderrechtenorganisatie waarbinnen ze verschillende initiatieven heeft opgezet. Binnen een andere organisatie heeft ze zich geruime tijd hard gemaakt voor de positie van de slachtoffers van mensenhandel en hun kinderen in het verblijfsrechtelijke traject. Daarnaast heeft ze kinderrechtentrainingen en spreekuren verzorgd voor de kinderen in verschillende asielzoekerscentra in Nederland. Haar beide afstudeerscripties heeft ze gewijd aan de positie van de kinderrechten in Nederland en de mogelijke schending daarvan.
 
Mevrouw Mustafazade is lid van de werkgroep ‘undocumented children’ van de Platform for International Cooperation on Undocumented Migrants.
 
Mw. Mustafazade is geboren in Azerbeidzjan en deels getogen in Polen. U kunt zich tot haar wenden in de volgende talen: Azerbeidzjaans, Turks, Russisch, Pools, Engels en Nederlands