mr. M.A. Prins

Naam:

Milo Prins

E-mail:

Category
Kuijpers & Nillesen Advocaten:

Milo Prins heeft in 2015 de masters straf(proces)recht en civiel recht afgerond aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie heeft hij verschillende nationale pleitwedstrijden gewonnen en is hij werkzaam geweest als student-medewerker bij een groot advocatenkantoor in Den Haag. Daarnaast heeft hij verschillende stages afgerond bij advocatenkantoren gespecialiseerd in het strafrecht en het Openbaar Ministerie.

 

Na zijn afstuderen is mr. Prins werkzaam geweest bij het Openbaar Ministerie. Hierdoor kan hij de zetten van het OM anticiperen, welke ervaring hem ten goede komt bij zijn werkzaamheden als advocaat. In 2017 is mr. Prins als juridisch medewerker begonnen bij Kuijpers & Nillesen advocaten. In februari 2018 is hij beëdigd als advocaat.

 

De praktijk van mr. Prins is toegespitst op het commune strafrecht. Daarnaast staat hij veelvuldig gedetineerde cliënten bij binnen het penitentiaire recht.

 

Mr. Prins heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) strafrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd.
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.