's-Hertogenbosch


  • Bel Ons
  • Route

    Amsterdam


  • Bel Ons
  • Route

    Kaatsheuvel


  • Bel Ons
mr. A.A. Boersma - Kuijpers & Nillesen strafrecht advocaten
15997
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15997,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

mr. A.A. Boersma

Naam:

Tony Boersma

Category
Kuijpers & Nillesen Advocaten:

Tony Boersma heeft in 2012 de master Strafrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Tijdens zijn studie is mr. Boersma als juridisch medewerker werkzaam geweest op een middelgroot advocatenkantoor te Den Haag, alwaar hij reeds op jonge leeftijd ervaring heeft opgedaan in de algemene rechtspraktijk. Na zijn studie heeft hij enige tijd als griffier gewerkt bij het kabinet rechter-commissaris van de rechtbank Rotterdam. Deze ervaring bood een unieke inkijk in het gedachtegoed van rechter-commissarissen ten aanzien van zowel verdachten als advocaten. In februari 2013 is mr. Boersma, toentertijd werkzaam bij een ander gerenommeerd strafrechtkantoor, beëdigd als advocaat.

De werkwijze van mr. Boersma kenmerkt zich door een persoonlijke, daadkrachtige benadering waarbij hij tot het uiterste gaat om voor de cliënt het beste resultaat te behalen. Mr. Boersma heeft op 1 december 2014 de overstap gemaakt naar Kuijpers & Nillesen. Mr. Boersma is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).