mr. V. Poelmeijer

Naam:

Vincent Poelmeijer

Category
Kuijpers & Nillesen Advocaten:

Na afronding van het Wetenschappelijk Excellentieprogramma behaalde Vincent Poelmeijer zijn meestertitel in het strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam (2016). Naast verschillende stages te hebben afgerond in de advocatuur, is hij werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een klein advocatenkantoor in het hartje van Amsterdam, alwaar hij voornamelijk ervaring heeft opgedaan in het (jeugd)strafrecht.

 

Vincent Poelmeijer is in 2016 begonnen bij Kuijpers & Nillesen Advocaten als juridisch medewerker. Per februari 2018 is hij beëdigd en versterkt hij ons team als advocaat.
Hij richt zich voornamelijk op de commune strafrechtpraktijk, maar ook binnen het penitentiaire beklagrecht kan hij u bijstaan en voorziet hij u gedegen advies.

 

Mr. Poelmeijer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) strafrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd.
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.