mw. mr. F.L.C. Schoolderman - Kuijpers & Nillesen strafrecht advocaten
16962
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16962,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

mw. mr. F.L.C. Schoolderman

Naam:

Fébe Schoolderman

Category
Kuijpers & Nillesen Advocaten:

Fébe Schoolderman heeft in 2008 de masters strafrecht en privaatrecht afgerond aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij deelgenomen aan een internationale pleitwedstrijd en was zij student-stagiaire bij gerenommeerde advocatenkantoren gespecialiseerd in (financieel-economisch) strafrecht. In 2013 heeft zij het minortraject fiscaal recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam voltooid.
 
Na haar afstuderen is mr. Schoolderman haar loopbaan begonnen binnen de sector strafrecht van Gerechtshof Den Haag. Hier heeft zij als secretaris van de meervoudige en economisch strafkamer gedurende 4,5 jaar ruime ervaring opgedaan met de behandeling van strafzaken. In 2013 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur en is zij in dienst getreden bij Kuijpers & Nillesen Advocaten. Vanuit de vestiging in ’s-Hertogenbosch legt zij zich toe op alle soorten en maten strafzaken, met als bijzonder aandachtsgebied financiële strafzaken en ontnemingsvorderingen.
 
Door haar optreden in verschillende spraakmakende strafzaken, zowel in ’s-Hertogenbosch als daarbuiten, is haar naam inmiddels gevestigd; haar scherpe blik, vasthoudendheid en gedrevenheid maken mr. Schoolderman een bevlogen en betrokken advocate.
 
Mr. Schoolderman is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).